Loodgieter in Breda?

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Bij het landelijke netwerk Loodgieter Spoed kunt u in heel Nederland terecht voor hulp van vakkundige loodgieters. Ook in Breda bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem contact met ons op via 085 4320203.

Snel een loodgieter bij u thuis

Door onze landelijke dekking is er altijd een vakkundige loodgieter bij u in de buurt. Dat betekent dat wij in spoedgevallen zeer snel aanwezig zijn. Dit is een groot voordeel, vooral bij lekkages of verstopte afvoeren. Bijvoorbeeld bij een lekkage in een afvoer, in de vloerverwarming of in een waterleiding in een muur. Wanneer deze problemen snel worden opgelost kan u dat veel schade en daarmee ook geld besparen.

Onze service: ook in Breda

U kunt contact met ons opnemen bij alle problemen op het gebied van verstopping en lekkage. Wanneer u te maken heeft met een lekkage moet u als eerste de hoofdkraan dicht draaien. Daarna belt u 085 4320203. U krijgt een van onze werknemers aan de telefoon. Zijn vragen u kort het probleem te omschrijven. Vervolgens wordt u doorverbonden met een ervaren loodgieter. Zij maken samen met u een afspraak op een voor u geschikt moment.

Neem contact op met Loodgieter Spoed. Bij ons wordt u snel geholpen:

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Altijd een vakkundige loodgieter bij u in de buurt
  • Snel ter plaatse bij spoed
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding